Natuurlijke look in 5min, Make-up tutorial !

Blijf je net zoals mij steeds op de snooze knop van je wekker duwen? Amper tijd om je make-up te doen? No worries! Soms hoeft het maar 5 minuten te duren.

Ik toon je hoe je in enkele stappen een snelle glowy make-up look creëert . Deze tutorial is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid!

STAP 1 : skincare

SPF all the way!
Ook al is het typisch België-weer. Doe elke dag een goede SPF op zoal Mineral Ally Daily Face Defense SPF 50. Het voorkomt niet alleen zonnebrand (wat het risico op huidkanker kan verhogen), maar als grote bonus houdt het je huid jong! 

Daarnaast gebruik ik Verso Daily Glow- een gouden getinte crème boordevol vitamines. Het geeft een doffe, vermoeide huid een oppepper - exact wat ik kan gebruiken.

STAP 2: egaliseer

Als je last hebt van wat oneffenheden op de huid (denk aan pigmentvlekken, donkere kringen rond de ogen, puistjes, acne, littekens...) dan kan je nu je huid egaliseren. Dit doe je met een concealer - die van ILIA is hier ideaal voor. Ik gebruik de kleur Suma SC1.5. Het is een hele natuurlijke concealer met een lichte tot medium dekking. Wil je nog een beetje meer dekking? Dan kan je een tweede laagje aanbrengen! Met de Radiant Translucent Powder Brush SPF 20 breng je wat poeder bovenop de zones waar je het snelst zal glimmen + deze is ook heel fijn om SPF her aan te brengen tijdens de dag. Wist je dat je make-up ook beter blijft zitten met een beetje poeder? 

STAP 3 : glowy & sunkissed skin

Nu we onze teint geprept en geëgaliseerd hebben, is het tijd voor wat kleur! Wie houdt er nu niet van een glowy sunkissed look? De Nightlite Bronzing Powder (ik gebruik kleur Drawn In) breng je best aan in een onder je jukbeenderen & op je voorhoofd (dicht tegen je haarlijn). Less is more! Neem op een fluffy borstel een beetje product op - dan kan je zo opbouwen en steeds meer product nemen. De ILIA bronzers hebben een neutrale ondertoon - waardoor ze niet te oranje zijn! Breng op de appeltjes van je wangen wat ILIA Multi-Stick aan. De kleur I Put A Spell On You is perfect voor alle peachy-lovers. Wrijf ze naar boven toe uit met je vingers! De ILIA crème highlighter is het makkelijkste aan te brengen met je vingers. De kleur die ik hier gebruik, Polka Dots & Moonbeams geeft een mooie parelmoer glans. Neem wat product op je vingers en breng ze aan op alle punten daar waar het licht je gezicht het eerst raakt: op je jukbeenderen, bovenop het wenkbrauw been, in de ooghoeken, op je neusbrug, cupidoboog... Overal waar je maar wilt! Et voila, een glowy sunkissed look!

STAP 4 : ogen

Wat mascara wel niet kan doen met je ogen! In één oogopslag (wink wink) zie je er wakker en fris uit! Soms moet het niet meer zijn dan dat! De Straight Up Volumizing Peptide Mascara van RMS is extreem voedend voor je wimpers. Je wimpers zullen er sterker en langer van worden. Je wenkbrauwen niet vergeten! De ILIA Essential Brow Gel (Blonde) geeft je wenkbrauwen wat meer body, maar nog steeds super naturel.

STAP 5 : lippen

Heb je de nieuwe lipstick van ILIA, Balmy Tint Hydrating Lip Balm, al geprobeerd? Zo nee, DOEN! Het is een hybride van een verzorgende lippenbalsem en een lipstick. Kleur? Check! Zachte gehydrateerde lippen? Check, check, check!